Cautare

119 de rezultate pentru "maty express" (3.97 secunde)
„Dobânda este mai mare decât la creditele de consum si e firesc sa fie asa atâta timp cât sunt credite fara destinatie specifica“, au declarat surse autorizate din BRD Group Craiova.Dobânda de pâna la 60%Potrivit www.zoomfin.ro, pe piata exista aproximativ 70 de carduri de credit emise de Visa (19 în lei si doua în euro), MasterCard (39 în lei si cinci în euro) si American Express (patru).
Cu toate ca este o agentie de tip express, are dimensiuni mai mari pentru ca vrem sa oferim servicii mai bune, la sucursala fiind probleme cu parcarea“, a explicat Silviu Cîrstea, purtatorul de cuvânt al BRD Craiova.
Printre bancile comerciale care au carduri co-branded se numara BCR (BCR-Ultra Pro-Computers Visa-RON, BCR-Mastercard Altex-RON, BCR-Praktiker Mastercard-RON), Banca Transilvania (Banca Transilvania-Credisson Visa-RON, Banca Transilvania-Mastercard Credisson-RON), Bancpost (Bancpost-TAROM American Express Premium-RON), Raiffeisen (Raiffeisen Bank-Vodafone Mastercard-RON).
In acelasi timp, companiile dezvolta serviciile express, pentru a face fata concurentei sau serviciilor de transmiteri postale. Studiul Curiero releva faptul ca in Romania productivitatea operatorilor de curierat este de trei ori mai mica decat in restul Europei.
Situata în Piata Garii din Craiova, unitatea este o extensie independenta a Agentiei BRD Express Cetatea Baniei, care permite clientilor, si nu numai, sa aiba acces la operatiuni bancare nonstop.
Alto Tours a incheiat un parteneriat cu Radius Travel, una dintre cele mai importante firme de management turistic din lume, alaturi de American Express si Carlson Wagonlit.
Potrivit directorului general Cristian Ianca, CMA CGM a anuntat joi ca vrea sa renunte la serviciul BEX (Bosphorus Express, din Asia in Marea Neagra) din terminalul de containere al Socep, de la jumatatea lunii viitoare.
Clientii care doresc sa achite factura la energie electrica, in acesta perioada, se pot folosi de metodele alternative de plata, prin oficiile postale, reteaua de ATM-uri, internet, self bank si express payments sau prin ordin de plata.
Toti participantii la emisiunea concurs "Testul de Afacereza" vor fi recompensati cu abonamente la revista Monez Express. Emisiunea-concurs Testul de Afacereza este prezentata de Daniela Cebotari si Florin Cepraga si se difuzeaza de luni pana joi, de la 22 la 22:30, la The Money Channel.
Suprafata intregului complex este impartita in trei zone care cuprind, pe langa hypermarketul real,-, 250 de magazine, 2.500 de locuri de parcare, 20 de Sali de cinema, primul IMAX din Romania (3 D), o pista de carting, doua cazinouri, un patinoar de aproximativ 1.000 mp, un lac artificial cu barcute electrice pentru copii, o pista de role, o arena de laser tag, bowling si snoocker, trenulet electric mini-Express, un spatiu dedicate expozitiilor permanente si un loc unde se poate fuma narghilea.
"Anticipam un raspuns pozitiv la solicitarea noastra de a schimba comentariile", afirma Jinga, potrivit Sunday Express. Jeremy Clarkson, Richard Hammond si James May, celebrii prezentatori ai Top Gear, au filmat prima emisiune din sezonul 14 in Romania, la Palatul Parlamentului, in Mamaia si pe Transfagarasan.
Totodata, Freciu a precizat ca saptamanalul Money Express va aparea in aceeasi formula si cu aceeasi echipa editoriala
Dincolo de faptul ca tirajul ziarului se afla de mai multa vreme in cadere libera, politica pro-basista a Evenimentului zilei a indepartat si o mare parte a cititorilor fideli. Oricum, ca fosti colegi, ii uram lui Ion Cristoiu succes in noua sa aventura gazetareasca. (Sursa: Express Press)
De data aceasta, Fan Courier Express, a depus o cerere de insolventa la Tribunalul Bucuresti pentru recuperarea creantelor. Este a patra companie ce inainteaza o astfel de cerere catre Tribunalul Bucuresti in mai putin de o luna.
In Romania, Grupul Carrefour numara 166 magazine dintre care 25 hipermarket-uri "Carrefour", 79 supermarket-uri "Market", 61 magazine de proximitate "Express" si un website de comert online:
In Romania, Grupul Carrefour numara 171 magazine dintre care 25 hipermarket-uri "Carrefour", 80 supermarket-uri "Market", 65 magazine de proximitate "Express" si un website de comert online:
25 de hipermarket-uri "Carrefour", 79 de supermarket-uri "Market", 44 de magazine de proximitate "Express" si 1 website de comert online:
In Romania, Grupul Carrefour numara 155 de magazine dintre care 25 hipermarketuri "Carrefour", 79 supermarketuri "Market", 44 magazine de proximitate "Express", 6 magazine de proximitate "Contact" si un magazin de comert online:
In Romania, Grupul Carrefour numara 156 de magazine dintre care 25 hipermarketuri ‘Carrefour‘, 80 supermarketuri ‘Market‘, 44 magazine de proximitate ‘Express‘, 6 magazine de proximitate ‘Contact‘ si un magazin de comert online:
In Romania, Grupul Carrefour detine 161 de magazine dintre care 26 hipermarketuri ‘Carrefour‘, 80 supermarketuri ‘Market‘, 47 magazine de proximitate ‘Express‘, 7 magazine de proximitate ‘Contact‘ si un magazin de comert online:
google-analytics.com